skip to Main Content

Butikk, verkstad og delelager Stolte tradisjonar. Ny næring. HMV Maskin
Eiksenteret
Stolte tradisjonar. Ny næring. HMV Maskin
Eiksenteret
Spesialutdanna mekanikarar
Stolte tradisjonar. Ny næring. HMV Maskin
Eiksenteret
Serviceinnstilte fagfolk

HMV Maskin og Eiksenteret Voss

Til våre kundar

Me går alle gjennom spesielle og utfordrande dagar og veker. HMV Maskin AS / Eiksenteret VOSS ønskjer å informera om at vi så langt råd vil driva som vanleg for å kunne yta deg som kunde all den hjelp og service du måtte trenge. Interne tiltak er iverksatt for å hindre smittespreiing. Ekstra reinhald kvar dag med fokus på desinfisering av særleg smittefarlege område. Tilsette som har symptom på sjukdom er pålagte å vera heime. Me ber om at alle som er innom oss held minst 1 meter avstand til betjening og til andre.

Grad av servicenivå kan bli påverka av tiltak hjå våre leverandørar.

Du som kunde er velkomen til å ta kontakt med oss som vanleg om det skulle vera noko vi kan bistå med. Telefonar og mail er eit godt alternativ i desse dagar. Me ber kvar og ein om å ta vare på seg sjølve.

Våronna Nærmar seg

Me har traktorar til gamle prisar for levering.

NY TYSSE TILHENGAR

Me har for tida mange ulike Tysse tilhengarar i utstilling. Både proffhengarar og fritidshengarar. Ta turen innom for å sjå etter ein hengar som kan høve til ditt føremål.

Velkomen til HMV Maskin AS. Me er ei tradisjonsrik verksemd og ein av regionens leiande leverandørar av produkt til landbruk, bygg,  anlegg og privatmarknaden. Ta gjerne kontakt for nærare informasjon om det du måtte vere på jakt etter. Eiksenteret Voss er ein viktig del av vår verksemd. Les meir om Eiksenteret Voss her: http://www.eiksenteret.no/voss

Landbruk

Landbruk

Maskiner, reiskap, utstyr og rekvisita

Bygg Og Anlegg

Bygg og anlegg

Profesjonelle bransjeprodukt av høg kvalitet

ATV, Snøscooter Og MC

ATV, snøscooter og MC

Køyretøy, utstyr, tilbehør og deler

Bustad, Fritid Og Jernvare

Bustad, fritid og jernvare

Reiskap og maskiner til hus og heim

Verkstad og delelager

På verkstaden vår får du reparert alt frå traktorar til små maskiner. Her får du hjelp til alle produkta som vi leverer. Dersom du berre har behov for deler får du hjelp frå vårt delelager.

Back To Top